Ruhhy 21604 Silikonová pečící podložka 30x40cm
Kód: IS_16651Související produkty
Detailní popis produktu
VELKÁ SILIKONOVÁ PODLOŽKA NA PEČENÍ 30x40cm
- MÁ MIKRO PERFORACE – mikroperforovaná rohož znamená rychlejší rozvod tepla a odpařování vlhkosti. Díky dírkám teplo se rovnoměrně šíří po povrchu podložky a zajišťuje dokonalé propečení jak nahoře, tak dole.
- OBOUSTRANNÉ – podložka je oboustranná. Na jedné straně je natištěný vzor "podlouhlého" zákusku nebo piškotového dortu, který usnadňuje roztírání těsta na sušenky. Druhá strana je bez vzoru.
- SILIKON SE SKLENĚNÝM VLÁKNOM – podložka je vyrobena ze silikonu s jádrem ze skelných vláken, takže odolá vysokým i nízkým teplotám. Podložka je nepřilnavá , takže při pečení nemusíte používat další pečící papír.
- PROTISKLUZUJÍCÍ – struktura podložky je protiskluzová, neklouže po pracovní desce, pečícím plechu ani mřížce při nanášení těsta.
- SPECIFIKACE - materiál: silikon se skleněným jádrem; barva: černá / oranžová; rozměr "cukroví" na vzoru: 10 x 2 cm; rozměry: 30 x 40 cm; hmotnost: 67 g; hmotnost v balení: 74 g.
SPECIFIKACE
- materiál: silikon se skleněným jádrem
- barva: černá/oranžová
- rozměr "cukroví" na vzoru: 10 x 2 cm
- rozměry: 30 x 40 cm
- hmotnost: 67 g
- hmotnost v balení: 74 g
VÝROBCE:
ISO TRADE Spółka z o.o.
ul. Hangarowa 15
59-220 Legnica, Polska
office@iso-trade.biz
OSOBA ODPOVĚDNÁ V EU:
ISO TRADE
OBSAH VAROVÁNÍ:
- Používejte podle určení.
-Silikon není ohnivzdorný materiál, proto nevystavujte podložku přímému kontaktu s ohněm.
- Používání podložky na nerovném povrchu může vést k nerovnoměrnému pečení.
-Před prvním použitím se doporučuje podložku vyprat.
-Silikonová podložka by se měla používat v troubě, nikoli na zdrojích tepla, jako je varná deska nebo gril.
-Vyplatí se nepoužívat ostré nástroje, které mohou podložku poškrábat.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Formy |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.2 kg |
Délka balení: | 28 cm |
Šířka balení: | 20 cm |
Výška balení: | 3 cm |
MSV: | 108E03 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář